5 geweldige schoonmaakwaarheden

 

Na tientallen mensen te hebben ondervraagd die hun professionele leven hebben besteed aan het schoonmaken van Londense keukens en toiletten, zijn hier de vijf meest verbazingwekkende schoonmaakfeiten die ze hebben bedacht. Je zou je zeer vereerd moeten voelen.

Verbazingwekkend schoonmaakfeit # 1 – Je keuken is de smerigste kamer in je huis: ronduit smerig. bestrating reinigen pro’s weten dat, zolang u regelmatig doorspoelt, uw gootsteen vuiler is dan uw toilet. Erger nog, bacteriën die overblijven bij het bereiden en weggooien van voedsel, zijn overal in uw keuken te vinden. Investeer in een antibacteriële keukenspray van industriële sterkte. Niet zomaar sprayen en afvegen, want deze producten hebben tijd nodig om hun werk te doen. Spray de spray en kijk dan een tijdje tv. Kom over twintig tot vijfentwintig minuten terug en schrob uw oppervlakken goed schoon voordat u ze met een schone doek afveegt. Het niet gebruiken van een schone doek schiet het doel volledig voorbij.

Verbazingwekkend schoonmaakfeit # 2 – Je bank is een broedplaats voor huisstofmijten, deeltjes en microscopisch kleine allergieveroorzakende exemplaren. Professionele bankreiniging of een speciale stofzuigsessie in de middag is vereist om hiervan af te komen. Het Victoriaanse bashen van huisraad met een bezemsteel buitenshuis is hier ook nuttig. Stel je voor dat al die verdwaalde haren en kleine deeltjes dode huid je huis verlaten. De gedachte is positief opbeurend.

Verbazingwekkend schoonmaakfeit #3 – De meeste volwassenen besteden meer dan 8 uur per week aan het schoonmaken van huizen en kantoren in Londen. Als u kinderen heeft, kan dit cijfer verdrievoudigen of zelfs verviervoudigen. Wees efficiënt met uw schoonmaakinspanningen en maak er geen punt van! Misschien heb je zelfs tijd om een tweede baan aan te nemen of een extra avond per week in de kroeg door te brengen.

Verbazingwekkende schoonmaak Feit # 4 – Club frisdrank is geweldig voor het schoonmaken van noodgevallen. Vergeet de oude vrouwenverhalen over witte wijn die rode wijnvlekken verwijdert, tenzij je een grotere vlek wilt die bestaat uit zowel rode als witte wijn. Breng sodawater aan voor het schoonmaken van banken of op je kleding of tapijt en dep voorzichtig het vocht en de vlek weg met een droge doek.

Verbazingwekkende schoonmaak Feit #5 – De grote finale: vuil komt van buitenaf! Houd uw stoep en toegangswegen schoon en u zult een wonderbaarlijke verandering in de netheid van het huis zelf opmerken.

Kleineer niet degenen die, zoals we al hebben vermeld, hun professionele leven besteden aan schoonmaken en zijn rommelige bewoners. Zij weten waar ze het over hebben en jij nu ook! Cue gevoelens van ambitie en empowerment, draai de Coldplay aan en ga aan de slag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *