Eerste stappen in online marketing

Eerste stappen in online marketing

Wanneer je besluit om de stap naar online marketing te zetten, zijn er een aantal dingen die je moet overwegen als eerste stap om zelf te ondernemen.

-Waarom wil je aan online marketing doen?

-Wat wil ik online op de markt brengen?

-Wat weet je van online marketing?

Als het antwoord “Ik weet het niet” is, is vandaag je geluksdag. Door eindeloos testen en tweaken, deel ik een paar stappen die ik heb geleerd over online marketing.

jouw reden

Waarom wil je aan online marketing doen?

Is het om uw offline bedrijf een boost te geven?

Kun je geld verdienen zonder je huis te verlaten?

of…

Online marketing is makkelijker dan offline marketing. Omdat online marketing geld verdient op de automatische piloot.

Het zou je verbazen als dat het laatste antwoord was. Er bestaat niet zoiets als EASY of AUTOPILOT in online marketing. Natuurlijk is dat zo, maar niet op de manier waarop veel mensen denken. Online marketing is eenvoudig maar niet gemakkelijk. Dit betekent dat het veel werk kost om op te zetten en voortdurend moet worden aangepast en getest om de effici├źntie en het rendement te maximaliseren. Ik hoop dat ik je nu niet heb laten schrikken. internationale seo is erg leuk en je kunt overal ter wereld vrienden maken.

Uw markt/niche

Dus waar beginnen we als we erachter komen waarom?

specifieke markt. jouw niche. Zo simpel is het.

Dus wat is een niche en waar kan ik mijn markt vinden?

Welnu, er zijn genoeg plaatsen om het te vinden. Ten eerste. U wilt zich richten op een niche die daadwerkelijk winstgevend is. Wat u niet wilt doen, is een niche op de markt brengen waar niemand iets koopt of een niche waar u zeer lage kosten betaalt. U wilt als het ware een niche die in de trend is. Het is iets waar iedereen het over heeft en iets waar mensen graag over willen leren, gebruiken en kopen.

bijvoorbeeld.

Online marketing leren is een enorme niche waar veel mensen elke dag informatie over zoeken. Je moet naar trends kijken om een winstgevende niche te vinden.

Heb je ooit een basketbal door een waterslang gezien?

Hoe dan ook, trends zijn waar mensen in geïnteresseerd zijn en kopen.

Waar zijn mensen naar op zoek?

Wat zijn hun belangrijkste interesses?

Dit zijn de belangrijkste vragen waarop je antwoorden moet vinden als het om online marketing gaat. Je moet dus wat onderzoek doen. heb ik gezegd dat ik veel bedoel? In principe kunnen we zeggen dat online marketing draait om marktonderzoek. Als u weet wat uw markt wil, weet u wat u op de markt moet brengen. Als je vooruit wilt komen in het online marketingspel. Houd een dagboek bij van uw dagelijkse activiteiten.

Over een jaar heb je veel informatie tot je beschikking. Tot die tijd ziet je online marketing bedrijf er heel anders uit en heb je er een andere kijk op. Tegen die tijd ben je misschien vergeten hoe het was om online marketing te willen leren. Hoe zit het met het bijhouden van een dagboek met vragen en het gebruiken wanneer u besluit dat u uw partner, vrienden of nieuwe teamleden moet leren over online marketing?

Wat was de vraag die je toen had?

Nou, het is nu gemakkelijk. Ze zijn wat je vandaag vraagt. Leg het dus vast als studiemateriaal voor toekomstige projecten en noteer de moeilijkheden, problemen en tekortkomingen bij het leren van online marketing. Dit is alleen om u op weg te helpen, u kunt het later gebruiken.

Hoe gaat het nu met je? Dit is het moment om een probleem te hebben. Hoe lost u uw probleem op en start u uw online marketingbedrijf?

Hier is het…

jouw vaardigheden

Ik weet zeker dat je bepaalde vaardigheden hebt.

Zijn deze vaardigheden gerelateerd aan marketing en business?

Zo niet, dan kunt u overwegen deze vaardigheden te verwerven voordat u in het bedrijf stapt. zowel online als offline. Het eerste dat u moet doen, is uw vaardighedenboom evalueren. Een eenvoudige mindmap volstaat of u kunt een lijst maken van wat u weet. Rangschik hoe ervaren en goed je bent in de techniek.

Omcirkel de 3 vaardigheden waar je het meest bedreven in bent. Is het erg goed? exorbitant!

Is het winstgevend of kun je winst maken? Dit betekent dat ze u geld kunnen opleveren (met een beetje fantasie en verbeeldingskracht). Zo niet, kies dan de volgende vaardigheid. Dat is je belangrijkste focus. Onderstreep nu de drie subvaardigheden waar je niet zo goed of helemaal niet goed in bent, maar die nog steeds in lijn zijn met je topvaardigheid. Het is een vaardigheid die je moet concentreren op leren. 1 Moet online marketing zijn.

Past het dezelfde regels toe als de beste vaardigheden, maar met kleine aanpassingen, is het nuttig en verbetert het de top 3?

volgende fase!

Nu heb je vaardigheden waar je goed in bent en vaardigheden die je gaat leren. Na verloop van tijd heb je 6 vaardigheden waar je heel goed in bent.

Op dit moment weet ik niet zeker of ik alle informatie over dit onderwerp heb die ik nodig heb om het volledig te begrijpen.

Nu we weten dat dit artikel niet past in de volledige gids voor online marketing, hebben we een videoserie opgenomen om u op weg te helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *