motorhelm – laat je hoofd op je schouder ruste

motorhelm – laat je hoofd op je schouder ruste

Een motorhelm is een zeer belangrijk onderdeel van de motoruitrusting. Deze helmen werden vaak gemeden als omslachtige uitrusting vanwege hun slechte ontwerp. De ontwerpen van vandaag zijn gemaakt om te passen als een handschoen, en in de meeste gevallen weet je niet eens dat ze bestaan.

Er zijn veel redenen om deze helm te gebruiken zoals  https://allehelmen.nl. De belangrijkste motiverende factor is veiligheid.

Hoofd wond

Hoofdletsel kan zeer ernstige problemen zijn. Het kan ernstige invaliditeit en zelfs de dood veroorzaken. De hersenen zijn zo gevoelig voor verwondingen dat zelfs een klein beetje morsen ze kan beschadigen, waardoor veel mensen met een handicap verwondingen oplopen. Een motorhelm beschermt de hersenen. Het hoofd raken zonder helm zal in ieder geval enige schade veroorzaken, maar als de helm op zijn plaats zit, kan de schade minimaal zijn. Uiteraard zorgt het dragen van een helm voor een extra beschermingslaag voor de hersenen wanneer de schedel zelf niet voldoende bescherming biedt.

Als je angst voor hersenbeschadiging niet genoeg is, heb je waarschijnlijk het ongemak van pijn door het lek. Je hoofdhuid scheuren door een val kan erg pijnlijk zijn. De meeste helmen bieden ook een zekere mate van gezichts- en kaakbescherming, wat een beroep kan doen op ijdelheid als de pijn en schade niet genoeg is om het gebruik van een motorhelm te maken. Gezichts- en kinlittekens door gemorste motorfietsen kunnen ernstig zijn, maar kunnen worden geminimaliseerd door een goede helm te dragen.

Wet

Er zijn altijd wetten om rekening mee te houden wanneer angst voor blessures, pijn door blessures, blijvende fysieke schade en littekens niet voldoende zijn om het gebruik van een motorhelm te vergemakkelijken. Motorhelmen zijn verplicht in de meeste delen van de Verenigde Staten. De wet is heel duidelijk en er zijn zware boetes en straffen verbonden aan het dragen van een helm en het niet goed uitrusten ervan.

Sommigen van hen hebben een zeer stijlvolle selectie van stijlen. Motorhelmen hebben een lange weg afgelegd in designelementen en zijn in de meeste gevallen het perfecte accent op je motoroutfit. Het kan worden gekocht om bij de kleur van uw motorfiets te passen, kan worden gepersonaliseerd en is zeer comfortabel. De positieve redenen om een ​​motorhelm te gebruiken zijn domme dingen die niet iedereen die motor rijdt doet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.