Waarom mensen niet aan goochelaars denken op hun trouwdag

Waarom mensen niet aan goochelaars denken op hun trouwdag

Het is niet ongewoon om een ​​goochelaar op een trouwdag te hebben. Het wordt het hele jaar door gehouden, en gezien het aantal bruiloften dat nu op een dag van de week mogelijk is, zou je denken dat je meer goochelaars onder de gasten zou zien rondlopen.

Ik denk dat het mogelijk is dat mensen overwegen een goochelaar te nemen, maar het weigeren! Goochelaars hebben niet altijd de beste reputatie. Er zijn goede dingen en slechte dingen in de wereld, en soms is het moeilijk om de twee uit elkaar te houden.

Als professionele goochelaar heb ik honderden werken gezien en soms de meest verbazingwekkende uitvoeringen. Het mist echter de amusementswaarde waar veel goochelaars van houden of die bij een uitvoering passen. Sommige beroemde goochelaars verdienden de kost door mensen teleur te stellen. Een goochelaar op een trouwdag die gasten ongemakkelijk maakt, is natuurlijk geen goed idee.

Het publiek ziet de goochelaar misschien als een luidruchtig en onopvallend persoon, of ze maken zich zorgen dat koppels hun sociale karakter zullen wegvagen. Dit is misschien niet wat je wilt als je een goochelaar inhuurt op je trouwdag. Dat hoeft niet. Sommige goochelaars hebben geweldige persoonlijkheden, terwijl anderen erg stijlvol en elegant zijn.

De bruid en bruidegom begrijpen misschien niet waar de goochelaar zal passen. Strijkkwartetten zijn net zo gemakkelijk te plaatsen als een band of disco, maar hoe kan een bruiloftgoochelaar helpen de gastervaring te verbeteren?

De goochelaar is zeer flexibel en het entertainment is geschikt voor alle leeftijden. Hierdoor zijn ze een ideale aanvulling op het overige entertainmentaanbod.

Ik vraag een stel hoe hun perfecte dag eruit zou zien als ze praten over wat ze van plan zijn om een ​​van de meest memorabele dagen van hun leven te worden. Als ik begrijp wat ze willen, kan ik erachter komen of ik de juiste goochelaar voor hen ben.

Ze zijn op zoek naar de perfecte goochelaar voor hun trouwdag, maar dit is iets heel persoonlijks. Ik ben misschien niet geschikt voor hen en ik kan altijd de juiste persoon aanbevelen als ik denk dat ik niet geschikt voor hen ben.

Zoals alle artiesten zijn er goochelaars in verschillende soorten en maten, elk met een unieke persoonlijkheid en stijl van optreden. Als u op zoek bent naar een goochelaar voor een trouwdag, kijk dan op verschillende websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *